Hava Durumu

Bursa'daki akraba kavgasında korkunç cinayet

Bursa’da amca çocukları arasında ev inşaatı kartonpiyerlerinin yamuk olması yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti. Silahların konuştuğu kavgada 1 kişi öldü, 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2014 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2014 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki akraba kavgasında korkunç cinayet

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi Yıldırım Sokak’ta meydana geldi. Amca çocukları olduğu öğrenilen İbrahim Avcı (22), Emin Avcı, Naif Avcı ve Ali Avcı aldıkları arsa üzerine ev yapmaya başladı. Dün gece çalışırken, ev inşaatının kartonpiyerin yamuk olması sebebiyle akrabalar arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede alevlenen tartışma sonrası tarafların birbirlerine küfür etmesinin ardından silahlar konuştu. İbrahim Avcı yanında bulunduğu tabanca ile akrabaları Emin Avcı, Naif Avcı ve Ali Avcı’yı yaraladı. Ali Avcı yaralı halde yanında bulunan av tüfeği ile İbrahim Avcı’ya ateş etti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, İbrahim Avcı, Emin Avcı ile Naif Avcı’yi Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ağır yaralı Ali Avcı ise, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine götürüldü.

HASTANE ÖNÜNE ÇEVİK KUVVET

Kavgayı başlattığı ve tabancayı ilk ateşlediği öne sürülen İbrahim Avcı Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı. Emin Avcı, Naif Avcı ve Ali Avcı'nın ise tedavileri sürüyor.

Öte yandan çıkan kavgadan haberleri olan şahısların yakınları Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne akın etti. Hastaneye girmeye çalışan şahısların yakınları ile polis arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Bunun üzerine hastanenin önüne çevik kuvvet ekipleri, yönlendirildi. Daha sonra Emin Avcı ile Naif Avcı Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma, olayla alakalı soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.