Hava Durumu

Bursa'daki cezaevinden izinli çıkan hırsızlık şüphelileri tutuklandı!

Bursa'da cezaevinden izinli çıkıp Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde balkon camını kırarak girdikleri 2 evden hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı. İki ayrı evden halıdan güvenlik kamerasına kadar ne bulursa çalan 2 kişi, jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Yakalan şahıslardan birinin ise cezaevinden izin alarak dışarı çıktığı belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki cezaevinden izinli çıkan hırsızlık şüphelileri tutuklandı!

Olay, 22.55 sıralarında Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgi göre Karaahmetli Mahallesi'nde bulunan iki ayrı evin balkon pencerelerini kıran şüpheliler, hırsızlık yapmak amacıyla içeriye girdi. Şahıslar girdikleri evden 2 adet televizyon, kamera kayıt cihazı, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge, halı, battaniye, ütü, radyo, CD oynatıcı, uydu alıcı cihazı, toplam değeri 8 bin TL olan bir adet televizyon ile güvenlik kameralarını alarak dışarı çıktı. Çaldıkları eşyaları battaniyeye sararak arabaya koyan şahıslar, hızla olay yerinden uzaklaştı. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, hırsızları yakalamak için takip başlattı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık şüphelisi H.T. ve İ.E'yi Karaahmetli Mahallesi'ne 3 kilometre mesafedeki Oluklu mevkiinde yakaladı. Şüphelilerden H.T.'nin üst aramasında cebinden hırsızlık yapılan evden alındığı tespit edilen sıvı sabun bulundu. İ.E.'nin ise Bursa Orhangazi Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıktığı tespit edildi. Bursa'nın Orhangazi ilçesinden gelerek Karamürsel'de hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen eşyalar ise sahiplerine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.