Hava Durumu

Bursa'daki evine yaptığı sistemle vatandaşları zehirleyecekti

Her sene olduğu gibi yaklaşan yılbaşı öncesi sahte içkici üreticileri mesailerini yoğunlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2013 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2013 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki evine yaptığı sistemle vatandaşları zehirleyecekti

Her sene olduğu gibi yaklaşan Yılbaşı öncesi sahte içkici üreticileri mesailerini yoğunlaştırdı. Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen sahte içki operasyonunda evinin alt katında sahte içki imalatı yapan sabıkalı bir kişi yakalandı.

Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi’ndeki evinin alt katında kurduğu sistemle sahte içki imalatı yapan bir kişinin olduğu yönündeki ihbar üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Düzenlenen operasyonda kaçak alkollü içki imalatı yaparak piyasaya sürdüğü ileri sürülen Ahmet V. gözaltına alındı.

Operasyonda 54 adet dolu şişe kaçak viski, 33 adet dolu şişe Votka, 367 adet boş Votka ve viski şişesi, bin 510 adet viski ve Votka şişe kapağı, 6 adet bidon içerisinde 100 litre etil alkol, 5 adet pet şişe içerisinde içki tatlandırma ve renklendirmede kullanılan sıvı madde, 19 adet rulo halinde içki şişe kapağı ambalaj kağıdı, 1 adet içki şişesi kapağı takmak için kullanıldığı değerlendirilen mekanik aparat ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulaması tamamlanan zanlı Ahmet V. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Sabıkalı olduğu öğrenilen zanlının, yaklaşan Yılbaşı öncesi artan siparişleri yetiştirmek için evinin alt katında sahte içki ürettiği öğrenildi.

Öte yandan ekiplerin sahte içki operasyonu ise polis kamerasına anbean yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.