Hava Durumu

Bursa'daki feci kazada can pazarı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde iki gencin bulunduğu motosiklet, yol kenarındaki bir tesise girmek isteyen kamyonete arkadan çarptı. Kazada yaralanan ve kaskları bulunmayan motosikletteki gençlere ilk müdahaleyi çevreden yetişen vatandaşlar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2013 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2013 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki feci kazada can pazarı

Kaza, Orhangazi-İznik Karayolu, Kaya Mermer tesisleri önündeki virajda meydana geldi. İznik’ten Orhangazi yönüne gelen Süleyman Koç (33) yönetimindeki 16 VZ 446 plakalı motosiklet, eski mezbaha karşısında yoldan, Kaya Mermer yanındaki bir tesise giriş yapmak isteyen Mustafa Adıgüzel'in (37) kullandığı 16 MAG 77 plakalı bir kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile başını kamyona çarpan motosiklet sürücüsü Süleyman Koç ağır, arkasında oturan Alişan Düzkaya (18) ise hafif yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi çevreden yetişen vatandaşlar yaptı. İki yaralı genç için Orhangazi ve Gemlik’ten kaza noktasına ambulanslar sevkedildi. Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

Kazaya karışan kamyonet sürücüsü Mustafa Adıgüzel ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.