Hava Durumu

Bursa'daki feci kazada ölümden döndüler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile şarjlı bisiklet çarpıştı. Kazada bisiklette bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2013 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2013 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki feci kazada ölümden döndüler

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'den Alanyurt istikametine seyir halinde olan sürücü S.B. yönetimindeki 16 KCH 07 plakalı otomobil, yaya üstgeçidinin bulunduğu mevkide direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak, önünde gitmekte olan sürücü Tuncer Kara’nın yönetimindeki şarjlı bisiklete çarptı.

Bisikletin sürücüsü Tuncer Kara ile arkasında bulunan Hüseyin Karakaş bisikletten düşerek tratuara çarpıp ağır yaralanırken, şarjlı bisiklet asfaltta yaklaşık 50 metre sürüklendi. Çarpmanın ardından hızı kesilmeyen özel otomobil, yolun sağında bulunan kaldırıma çıktı. Kaldırım üzerinde ilerleyen özel otomobil, kaldırımdaki ağaç ile aydınlatma direğini kökünden söktükten sonra evin beton bahçe duvarına çarparak ancak durabildi.
Kazayı yaralanmadan atlatan özel otomobilin sürücüsü S.B., yerde kanlar içinde yatan iki şahsı görünce, kazanın şokunu atlatamayarak, olay yerini terk edip Alanyurt Polis Merkezine sığındı.

YOLDAN GEÇEN DOKTOR YARALILARA MÜDAHALE ETTİ

Kazanın ardından şarjlı bisikletin üzerinden düşen Tuncer Kara ve Hüseyin Karakaş'a yoldan geçen bir doktorun yardım ettiği ve 112 Acil servise haber verdiği bildirildi. Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık görevlilerinin titiz bir şekildeki müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek, buradaki gerekli işlemlerden sonra Hastanede tedavi altına alındılar.

Yaralıların sağlık durumlarının ciddi olduğu, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.