Hava Durumu

Bursa'daki kadın cinayetinde flaş gelişme! O şüpheli de yakalandı

Bursa'da bacağından tabancayla vurulduktan sonra getirildiği hastanede kan kaybından ölen Dilek Bozal'ın katil zanlısı Muhammet Ertaş'ın tutuklanmasından sonra, Ertaş'a tabancayı verip olay sonrası silahı alarak kaçtığı öne sürülen R.E. de polis tarafından yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2017 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2017 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kadın cinayetinde flaş gelişme! O şüpheli de yakalandı

Bursa'da geçen pazartesi akşamı merkez Yıldırım İlçesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda 32 yaşındaki Y.K. (32), R.E. (25) ve Muhammet Ertaş (20) ile Ertaş'ın sevgilisi Dilek Bozal (26), kiralık otomobille gezmeye çıktı. Otomobilin arka koltuğunda oturan Ertaş iddiaya göre belinden çıkarttığı tabancayla doldur-boşalt yaptı. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan kurşun yanında oturan sevgilisi Dilek Bozal'ın bacağına isabet etti. Dilek Bozal'ın yaralanmasının ardından Muhammet Ertaş ile arkadaşları Bozal'ı hastaneye götürmedi.

Yaklaşık bir saat boyunca otomobille tur atan şüpheliler daha sonra hastaneye gitmeye karar verdi. Yaralı kadını kucağında taşıyarak acil servise bırakan Muhammet Ertaş ve arkadaşları ayrıldı. Talihsiz kadın daha sonra aşırı kan kaybından yaşamını yitirdi.



Cinayet sonrası başlatılan araştırma sonunda kaçan katil zanlısı Muhammet Ertaş yakalanıp tutuklandı. Aranan şüphelilerden R.E. ise polis tarafından akrabasının evinde dün gözaltına alındı. Verdiği ifadesinde Dilek Bozal'ı kendisinin öldürmediğini söyleyen R.E.'nin, "ben Muhammet'e tabancayı vermiştim. O da doldur boşalt yaparken Dilek'i yaraladı. Kan kaybından öldü. Olay sonrası Muhammet'ten tabancayı alarak kaçtım. Sonra da yakalandım" dedi. Sorgulaması tamamlanan R.E. adam öldürmek suçundan adliyeye çıkartıldı.

Olayda kullanılan tabancayı da ele geçiren polis, olay günü otomobili kullandığı öne sürülen Y.K.'yi arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.