Hava Durumu

Bursa'daki kahreden kazada flaş gelişme! O sürücü tutuklandı

Bursa'nın Mudanya ilçesindeki orman yangınını izleyen çiftin ölümüne sebebiyet verdiği iddia edilen şüpheli, adliyeye sevk edildi. "Önüme birileri çıktı" diyerek kendini savunan sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kahreden kazada flaş gelişme! O sürücü tutuklandı
Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesinde oturan Seyit Çekirge (35), eşi Deniz Çekirge (34) ve 5 yaşındaki kızı Ceren'i de alarak cumartesi gecesi Mudanya yoluna gitti. 50 hektarlık alanda etkili olan 2 köyü tehdit eden alevleri seyredip görüntü çekmek isteyen genç çifte Mudanya istikametinden gelen ve yarış yaptığı öne sürülen Ercan M. idaresindeki otomobil çarptı.

Ağır yaralanan çift kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. Kızları Ceren ise araçta olduğu için kazayı yara almadan atlattı.

SORGULAMASI TAMAMLANDI

Pazar günü Bademli Jandarma Karakolu'na teslim olan Ercan M., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ercan.M., adliyeye getirilişi sırasında çevredeki vatandaşlar tarafında protesto edildi.

'ÖNÜME ANİDEN BİRİLERİ ÇIKTI'

Mudanya Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu tamamlanan Ercan M. verdiği ifadede, "Ben yolunda gidiyordum. Bir anda önüme birileri çıktı. Direksiyonu kırdığımda kontrolü kaybedip park halindeki otomobile çarptım" dedi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kaza sırasında alkollü olmadığı öğrenilen Ercan M. ifadesinin ardından Mudanya Adliyesi'ne çıkartıldı. 



SOSYAL MEDYA HESABI KAPATILMIŞ

Ercan M.'nin kaza yaptığı lüks otomobiliyle çekilmiş fotoğraflarının da bulunduğu sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı ise kazanın ardından kapatıldı. Özellikle modifiye araçlara aşırı ilgisi bulunan Ercan M.'nin, bir çok modifiye araç fotoğrafı da sayfasında yer alıyordu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.