Hava Durumu

Bursa'daki kanlı kuyumcu dehşeti an be an kameralarda

Bursa’da kuyumcu dükanından 30 bin TL tutarındaki altın ile 14 TL parayı çalan hırsızların, kendilerine müdahale eden iş yeri çalışanını vurması kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2013 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2013 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kanlı  kuyumcu dehşeti an be an kameralarda

Dün merkez Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan kuyumcuda meydana gelen soygunun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde işyerine silahla giren 2 kişi paraları aldıktan sonra vitrindeki altınları çantaya doldurmak istiyor. Bu sırada işyeri çalışanlarında 42 yaşındaki Taner Güngör, soygunculara müdahale ediyor. Bu sırada silahını ateşleyen soygunculardan biri, araya giren arkadaşını elinden vururken, aynı kurşun ile Taner Güngör'ü de yaralıyor. Saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olayda yaralı soyguncunun elinden yere damlayan kanı sildikten sonra vitrindeki altınları alan arkadaşıyla birlikte kaçtığı görülüyor.

Görüntülerde, soygunculardan biri gözcülük yaparken, ikisinin tabancalarıyla içeri girdiği görülüyor. Kuyumcuda bulunan bir kadın müşterinin olayın soygun olduğunu anlayınca yere eğilerek gelişmeleri panik içersinde izlediği görülüyor.

Olay sonrası özel bir hastaneye kaldırılan Taner Güngör'ün tedavisi sürerken, polisler kuyumcunun güvenlik kamerası görüntülerine incelemeye aldı. Polis, aldığı parmak izi ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak soyguncuları arıyor.
 

\"\"

 

\"\"

 

\"\"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.