Hava Durumu

Bursa'daki kazada faciadan dönüldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bariyerlere çarpan otomobilde 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2013 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2013 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kazada faciadan dönüldü

Kaza sonrası ortalık savaş alınan dönerken, bir polis memurunun üzerindeki montunu yaralının üzerine sermesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre kaza, bu sabah Orhangazi ilçesi girişinde meydana geldi. Bursa istikametinden İzmit’e giden Yüksel K. (30) yönetimindeki 41 PZ 280 plakalı otomobil, Orhangazi girişinde bariyerlerin başlangıç noktasına çarptı. Yaklaşık 20 metre bariyerlere çarparak sürüklenen otomobil, ana yolda ters istikamete dönerek durdu. Sürücü Yüksel K. (30), eşi Birsen K., kardeşleri Sevgi K. (25) ve Sibel K. (27) ile 2 yaşındaki oğlu Oğulcan yaralandı.

Kaza yeri yakınındaki polisler, otomobildeki küçük çocuğu yoldan geçen bir araçla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne gönderdi. Diğer yaralılar için kaza yerine Orhangazi, Gemlik ve Engürücük 112 noktalarından ambulanslar gönderildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi durumu ağır olan Birsen K.'ye yaptı. Durumu ağır ve hayati tehlikesi olan Birsen K. ambulansla önce Gemlik Devlet Hastanesi’ne, ardından da Bursa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Diğer yaralılar ise Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Yüksel K. ile Sevgi K. ise Orhangazi’deki ilk müdahalenin ardından Bursa’ya sevk edildi. Yağmur altında sedyede bekleyen yaralı Sibel K.'ye polis memurunun üzerindeki montu vermesi dikkat çekti.

Kaza yapan otomobilin hız göstergesinin 120 kilometrede takılı kaldığı dikkat çekerken, sürücü Yüksel K.'nin yorgun olduğu ve daldığı için kaza yaptığı iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.