Hava Durumu

Bursa'daki kıskançlık cinayetinde flaş gelişme! "Yeğenimi dövüyordu"

Bursa'da kıskançlık sebebiyle 3 aylık kocası tarafından öldürülen genç kadının dayısı, "Severek evlendiler. Ancak hep yeğenimi dövüyordu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2017 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2017 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki kıskançlık cinayetinde flaş gelişme! "Yeğenimi dövüyordu"

Edinilen bilgiye göre, 3 ay önce kaçarak evlenen Mehmet A. (19) ve eşi Deniz A. (18), Gürsu ilçesinde bir parkta 'kıskançlık' sebebinden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A. yanında bulunan bıçağı eşi Deniz A.'nın göğsüne sapladı. Mehmet A. olay yerinden kaçarken 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Deniz A. hayatını kaybetti. Olayın ardından yakalanan katil zanlısı koca adliyeye sevk edildi.



"Evlendikten sonra devamlı darp etti"

Genç kadının yakınları, cesedi almak için Bursa Adli Tıp Kurumuna geldi. Burada açıklamalarda bulunan genç kızın dayısı Mahmut Er, "Ailelerin karşı çıkmasına rağmen severek evlendiler. Severek evlenen kişi 2 ay zor geçirdi. Bu zamanda hep darp etti. Kız ailesine bunu aksatmadı" dedi.

Kadın cinayetlerine artık yeter diyen Er, "Devletin buna el atması lazım. İdam istiyoruz. Sen bana ne zarar verdiysen, aynısını senin de çekmen lazım. Ben 27 yıldır evliyim. Benim evimde de kavgalar oldu. Ama niçin bıçaklıyorsun? Her kavga ettiğinde kadın bıçaklanmaz" diye konuştu.

Otopsinin ardından Deniz A.'nın cesedi yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Genç kadın Gürsu ilçesinde defnedilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.