Hava Durumu

Bursa'daki korkunç kazada feci şekilde can verdi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kamyona arkadan çarpan otomobilde 37 yaşındaki formen araç içerisinde sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarılan genç sürücü hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2014 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2014 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki korkunç kazada feci şekilde can verdi

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Edinilen bilgiye göre olay, Orhangazi Göl yolunda meydana geldi. Bir otomotiv fabrikasında formen olarak çalışan İsmail Çelik (37) kendisine ait 16 VK 093 plakalı otomobili ile göl istikametinden Orhangazi'ye seyir halindeyken Örnekköy kavşağına yaklaşık 100 metre mesafede önünde ilerleyen İbrahim Kepenek (48) idaresindeki 16 ZK 379 plakalı bir kamyona arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddeti ile hurdaya dönen araç içinde sıkışan genç formen Çelik ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan ve araç içinde sıkışan genç, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 15 dakikalık çalışması sonrasında çıkarılarak, hastaneye götürüldü. Evli ve 2 çocuk babası olan İsmail Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kaza haberini alan genç adamın mesai arkadaşları ise hastaneye akın etti. Mesai arkadaşlarının ölüm haberini alan işçiler gözyaşlarına boğuldu.

Kaza sonrasında kamyon sürücüsü İ.K., polis tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Çelik'in cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı, İsmail Çelik'in cesedi üzerinde ve kaza yerinde inceleme yaptı. Savcılık ve polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.