Hava Durumu

Bursa'daki o hakim FETÖ'den tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hakim ve savcılara yönelik yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 54 hakim ve savcıdan 8'ini ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklandı. Diğer 46 şüpheli hakim-savcı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki o hakim FETÖ'den tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Önder Yaman'ın koordinesinde hakim ve savcılara yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan 54 hakim ve savcının işlemleri tamamlandı. İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüphelilerden, aralarında hemşire Ayşegül Terzi'yi darp ettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan Abdullah Çakıroğlu'nun tahliyesine karar veren hakim İ.U. ve Bursa Ticaret Mahkemesi Başkanı İ.P.'nin de bulunduğu 8 şüphelinin ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklanmasına karar verildi.

Nöbetçi Hakimlik aralarında İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi üyesi hakimlerin de bulunduğu diğer 46 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına hükmetti. Bu şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.