Hava Durumu

Bursa'daki park kavgasında ortalık kan gölüne döndü

Bursa’da iki oto kiralama şirketi işletmecileri arasında park etme yüzünden çıkan kavgada, 10 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2013 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2013 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki park kavgasında ortalık kan gölüne döndü

Bursa Osmangazi İlçesi Darmstad Caddesi üzerinde bulunan iki oto kiralama şirketi çalışanları arasında park etme nedeni ile tartışma çıktı. Yeni tramvay hattı İpekböceği'nin de geçiş güzergahında bulunan ve akraba oldukları belirtilen iki oto kiralama şirketi çalışanları arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında taş ve sopalar kullanıldı.

\"\"

Yaşanan kavgada iki taraftan da 10 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bu arada yerde yatan bazı yaralılar ile dükkanlarında bulunan yaralıların başları sarılı bir şekilde uzun süre ambulans bekledi. Olay yerinde polis ekipleri iki tarafın da kavga etmemesi için güvenlik önlemleri aldı. Buna rağmen olay yerine gelen tarafların  akrabaları yine birbirlerine girdi. Olayı büyümeden polis ekipleri önledi.

\"\"

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kavgada bir de ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği öğrenildi. Olay yerinde polis ekipleri güvenlik tedbirleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

\"\"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.