Hava Durumu

Bursa'daki seri cinayetlerin zanlısından şok ifadeler

Bursa’da daha önce iş yaptığı hemşehrilerinden birini rezidansta boğarak, diğerini ise Yalova’da başına ateş ederek öldürmekle suçlanan sanık, ilk kez çıktığı hakim karşısında, “Rüyamda ilahi duyumlar alıyorum. Bana mehdi olduğum söyleniyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2013 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2013 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki seri cinayetlerin zanlısından şok ifadeler

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “tasarlayarak adam öldürme, silahlı yağma ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet” suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 18 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık S.K. (35), ilk kez hakim karşısına çıktı. Daha önce birlikte iş yaptıkları hemşehrilerinden Hayrettin Yanık’ı (35) oturduğu rezidansta boğarak öldürdükten sonra cep telefonunu gasp ettiği, 37 yaşındaki Ahmet Murat Özakbulak’ı ise Yalova’da tabancayla başına ateş ederek öldürdüğü iddia edilen S.K., ifadesiyle herkesi şoke etti.

Olayın nasıl olduğunu hatırlamadığını belirten S.K., “Misafir olarak maktul Hayrettin Yanık’ın evine gitmiştim. O dönemde uyuşturucu madde kullanıyordum. Şuurum yerinde değildi. Bana bağırmaya başlayınca şaşırdım. Ne yapacağımı bilemedim. Önceden planladığım bir olay değildi” dedi.

“RÜYAMDA MEHDİ OLDUĞUM SÖYLENİYOR”

Arkadaşını öldürmesi için bir sebep olmadığını ifade eden S.K., “Bana ilahi duyumlar geliyor. Cinleri görüyorum. Bu rüyaların etkisinde kalıyorum. Rüyamda bana mehdi olduğum söyleniyor” şeklinde konuştu.
Mahkeme, cinayetten sonra bir süre Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesi’nde müşahade altında tutulan sanık S.K. hakkında düzenlenecek raporun beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.