Hava Durumu

Bursa'daki silahlı kavgada dehşet dakikaları

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir otelin önünde çıkan kavgada, başına tabanca kabzası ile defalarca vurulan garson yaralandı. Garsonu yaralayan ve otel önünde havaya ateş açarak uzaklaşan 4 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki silahlı kavgada dehşet dakikaları

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 05.30 sıralarında, İnegöl-Bozüyük yolu üzerinde faaliyet gösteren otelin önüne gelen 4 kişi ile otel çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, otel önüne gelenlerden birisi, yanında taşıdığı tabancayı çıkartarak havaya ateş etmeye başladı. Şahıs, daha sonra tabancanın kabzası ile otelde garson olarak çalışan 33 yaşındaki Hasan Arın’ın kafasına defalarca vurdu.

Kavganın ardından şahıslar geldikleri özel otomobille otel önünden uzaklaşırken, kafasında kırıklar oluşan garson Hasan Arın, kanlar içerisinde kaldı. Arın, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan garsonun kafasına çok sayıda dikiş atıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili yaptığı araştırma neticesinde 4 kişiyi gözaltına aldı. Jandarmada sorguları tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.