Hava Durumu

Bursa'daki soygun senaryo çıktı! Her şeyi şoför planlamış

Bursa'da, bir bankanın ATM'lerine para takviyesi yaparken çalındığı iddia edilen 400 bin liranın şoför tarafından alındığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2015 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2015 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki soygun senaryo çıktı! Her şeyi şoför planlamış
Edinilen bilgiye göre, 06 FL 95 61 plakalı banka aracının şoförü Ümit B, güvenlik görevlisi Mustafa T. ve memur Yakuphan A, ATM’lere para koymak için yola çıktı. Banka ekibi Yunuseli meydanındaki ATM'ye gitti. Güvenlikçi ile memur ATM haznesine para koyarken, araçta kalan şoför Ümit B. ise tuvalete gitti. Şoförün aracın kapısını kilitlemeyi unuttuğu ileri sürüldü.

O esnada araçta bulunan ve içi para dolan çantalardan biri çalındı. İçinde 400 bin lira olan çantanın birini alan kimliği meçhul kişi ya da kişiler kayıplara karıştı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye intikal eden emniyet ekipleri soyguncu ya da soyguncuların peşine düştü.

Aracın kendi kendini kilitleme özelliği olduğu, ancak kapılarda zorlama olmaması üzerine şüphelenen ekipler soruşturmayı derinleştirdi. Şoförün çelişkili ifadeler vermesi üzerine ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Bir süre sonra Ümit B., yalan söylediğini ifade ederek, çantayı yakınlarındaki otomobiline koyduğunu ifade etti. Gözaltına alınan Ümit B., hakkında ‘hırsızlık’ ve ‘suç uydurma’ suçlarından işlem yapılacak. Şoförün çantasının içerisinden para alıp almadığı ise, sayma işleminin ardından belli olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.