Hava Durumu

Bursa'daki trafik kazasında yumruklar konuştu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde kamyonet ile motorsikletin çarpışması sonucu meydana gelen hasarlı kazadan sonra çıkan kavgada, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2013 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2013 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki trafik kazasında yumruklar konuştu

İnegöl ilçesinde, 22 yaşındaki Nurkan Özbek yönetimindeki 21 yaşındaki Ergün Aksu'nun da bindiği motosiklet, dün akşam Fatih Caddesi'nde, Hakan Çiftçi yönetimindeki kamyonete çarptı. Komşu olan taraflar arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Nurkan Özbek'in, eline geçirdiği şişe ile Hakan Çiftçi'nin başına vurduğu öne sürüldü. Kanlar içerisinde kalan Çiftçi'yi gören Ergün Aksu ve Nurkan Özbek, daha sonra motorsiklete binerek kaçmaya başladı. Yaralan Çifçti, kendisini dövenleri aracı ile takip etti, motorsiklete arkadan çarparak bu kişileri düşürdü. Daha sonra gelen akrabalarının da karıştığı kavga, sevk edilen polisler tarafından güçlükle önledi.

Yaralanan Hakan Çiftçi, ambulans ile Bursa Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar Nurkan özbek ile Ergün Aksu ise, değişik hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Tedavileri süren yaralılar hastaneden taburcu edildikten sonra ifadeleri alınıp, adliyeye çıkartılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.