Hava Durumu

Bursa'daki tüyler ürperten cinayetin zanlısı yakalandı

Bursa'da geçen çarşamba gecesi sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülen, poliste çok sayıda suçtan kaydı ve 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 18 yaşındaki Ahmet Aydemir'in cinayet şüphelisi 36 yaşındaki Murat Karadağ, kaçtığı Ankara'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2013 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2013 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki tüyler ürperten cinayetin zanlısı yakalandı

Bursa'ya getirilen ve hırsızlıktan 71 suç kaydı bulunan Karadağ'ın ifadesinde, "Korkutmak amacıyla Ahmet'in kafasına dayadığım tabanca aniden ateş aldı. Silah nasıl patladı anlayamadım" dedi.

Merkez Yıldırım İlçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde geçen çarşamba gecesi devriye gezen polis ekipleri ,sokak ortasında yerde kanlar içerisinde yatan bir kişiyi görünce ambulans çağırdı. Sevk edilen 112 ekibi, yerdeki Ahmet Aydemir'in başına isabet eden kurşunla öldüğünü belirledi. Öldürülen Ahmet Aydemir'in çeşitli suçlardan toplam 57 kaydı ve hırsızlık suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezasının da bulunduğu ortaya çıktı.

Olayı aydınlatmak için çalışma başlatan polis ekipleri çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Cinayeti 2 kişinin işlediğini belirleyen polis ekipleri kimliği tespit ettiği hırsızlıktan 71 suç kaydı bulunan Murat Karadağ'ı yakalamak için soruşturma başlattı. Karadağ'ın olaydan sonra Ankara'ya kaçarak, akrabalarının yanında gizlendiğini belirleyen Cinayet Bürosu ekipleri, dün sabaha karşı Ankara'da yaptıkları operasyonla şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Bursa'ya getirilen Karadağ ifadesinde, Ahmet Aydemir ile daha önce hırsızlık malı alışverişi nedeniyle kavgalı olduğunu söyleyerek, şunları anlattı: "Ona çok kızmıştım. Dövmek için arıyordum. Bir gece önce arabama hırsız girmeye çalışmış. Kardeşim T.K. bu kişiyi görünce kaçmış. Ben de Ahmet Aydemir'in aracıma hırsızlık malı ya da uyuşturucu koyarak bana iftira atacağını düşündüm. Kardeşim T.K ile Ahmet Aydemir'i bulduk. Kardeşimle yüzleştirmek istedim ve silahımı kafasına dayadım. Amacım korkutmaktı. Silah nasıl patladı anlamadım. Daha sonra olay yerinden kaçtık."

Sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilen Murat Karadağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.