Hava Durumu

Bursa'dan gol sesi çıkmadı!

TFF 1. Lig'in 21. haftasında Bursa'da konuk ettiği Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. Öte yandan Bursaspor mücadelenin son dakikalarında yüzde 100'lük bir golü Batuhan Kör ile kaçırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 20:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 20:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan gol sesi çıkmadı!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

Geçen hafta yaşanan takımda rastlanan koronavirüs vakalarının ardından Tuzlaspor karşısına da birçok eksikle çıkan Timsah, mücadeleden golsüz eşitlikle ayrılarak hanesine 1 puanı yazdırdı.

İki ekibin karşılıklı ataklarıyla geçen ilk yarıda, Bursaspor Burak Kapacak ile yakaladığı gol fırsatında futbol sahalarında ender görülen bir olayı yaşadı. Burak Kapacak'ın çektiği şut sonrası top önce kalenin bir direğine daha sonra ise diğer direğine çarparak sahaya döndü. Mücadelenin ilk yarısında ekipler yaptıkları ataklarda golü bulamayınca soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

İŞTE MÜCADELEDEN TÜM KARELER...

İKİNCİ YARIDA DA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ikinci yarısının büyük bir bölümü kar yağışı altında oynanırken, İstanbul ekibi ikinci yarıda Erkan Zengin, Ömer Şişmanoğlu, Erdem Özgenç gibi tecrübeli oyuncularını sahaya sürerek Bursaspor kalesinde gol arayışını sürdürdü. Genç Timsahlar, deneyimli oyunculardan oluşan rakibi karşısında zorlansa da kalesinde Ataberk Dadakdeniz ile gole geçit vermedi. Rakibi karşısında 70. dakikadan itibaren eşitliği kuran Yeşil Beyazlılar, mücadelenin son dakikalarında Batuhan Kör ile yüzde 100'lük bir gol fırsatından da yararlanamadı ve maçın geri kalan dakikalarında da rakip kalede golü bulamayınca mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapadı.

Bu sonuçla birlikte 21. hafta sonunda Bursaspor, ligde 4. beraberliğini alırken puanını 31'e yükseltti ve 9 sıradaki yerini korudu. Tuzlaspor ise puanını 37 yaparken ligde 6. sıraya yükseldi.

Ligde 22. hafta mücadelesinde Bursaspor 21 Şubat'ta deplasmanda Aydeniz Et Balıkesirspor'a konuk olurken, Tuzlaspor ise Beypiliç Boluspor'u evinde konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.