Hava Durumu

Bursa'dan da hissedilen deprem!

İstanbul başta olmak üzere Bursa'da ve Marmara bölgesinde hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan da hissedilen deprem!

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi'nin (EMSC) verilerine göre, İstanbul ve Bursa'dan da hissedilen 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

EMSC depremin merkez üssünin Marmara Denizi olduğunu duyurdu.

Öte yandan AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 16.38'de Tekirdağ-Marmara Ereğlisi açıklarında yerin 18.87 km derinliğinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyuruldu.

VALİLİK'TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği'nden depremle ilgili yapılan açıklamada, "AFAD Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre saat 16.38 Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir. İstanbul, Tekirdağ/ Marmaraereğlisi ve hissedilen tüm il ve ilçelerimize geçmiş olsun" ifadelerine yer verildi.

KANDİLLİ DE DEPREMİN ŞİDDETİNİ 4.2 OLARAK AÇIKLADI

Öte yandan Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, İstanbul'da da hissedilen depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Kandilli'nin verilerine göre deprem yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldi.

İŞTE BURSA'DAN DA HİSSEDİLEN DEPREMLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADA ATILAN MESAJLAR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.