Hava Durumu

Bursa'dan Jamaika'ya eğitim köprüsü

Bursa'da temaslarda bulunan Jamaika Eğitim Bakan Yardımcısı Franklin Johnson, Bursa İl Milli eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2012 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2012 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan Jamaika'ya eğitim köprüsü

Üç günlük Bursa gezi programı kapsamında Bursa Valisi ve eğitimi destekleyen iş adamlarıyla bir araya gelen Jamaika Bakan Yardımcısı Franklin Johnson, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı makamında ziyaret etti. Gülsar, konuk Jamaikalı bakan yardımcısına çini hediye etti. Bursa eğitimi hakkında bilgi veren Gülsar, "Dünya küçülüyor. Eğitim alanında ülkeler arasında işbirliği yapılması kaçınılmaz bir sonuç olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye son 10 yılda eğitim alanında yapmış olduğu yatırımlarla büyük bir değişim yaşamaktadır. Özellikle eğitime gönül veren iş adamlarının destekleriyle birçok okul açıldı. Bunun da eğitime olan desteği büyüktür. Jamaika bu modeli uygulayarak okula olan ihtiyacını giderebilir" dedi.

Jamaika Eğitim Bakan Yardımcısı Franklin Johnson ise Jamaika'daki eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüş alışverişinden dolayı memnuniyetini dile getiren Johnson, "Türkiye bizim için çok önemli bir ülke. Türkiye'de eğitim konusunda yapılan çalışmalar bize ışık tutacaktır" dedi.


Johnson, Bursalı eğitimcileri ülkesi Jamaika'ya davet etti.

 

 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.