Hava Durumu

Bursa'dan tatile giden 2 kardeş denizde boğularak can verdi

Samsun'un Bafra İlçesi'nde denize girdikten sonra kaybolan 22 yaşındaki Ekrem Kaya'nın cesedine ulaşıldı. Dün sudan çıkarılan ve durumu ağır olan kardeşi 18 yaşındaki Emir Kaya da bugün hastanede öldü.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'dan tatile giden 2 kardeş denizde boğularak can verdi
Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Koşuköy mevkisinde dün akşam meydana geldi. Bursa'dan Bafra İlçesi'ndeki akrabalarına bayram ziyaretine gelen Ekrem ve Emir Kaya kardeşler, serinlemek için denize girdi. Denizde bir süre sonra iki kardeşten biri akıntıya kapılarak kayboldu. Diğeri de durumu ağır olarak kurtarılarak Samsun'da özel bir hastaneye kaldırıldı. 



Bugün yeniden Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince denizde başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sırasında Ekrem Kaya'nın cesedine ulaşıldı. Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan kardeşi Emir Kaya da bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Emir Kaya’nın Ankara’da Astsubay Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci olduğu, denizde kaybolan ağabeyi Ekrem Kaya’nın ise Bursa'da hukuk fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.