Hava Durumu

Bursa Engelliler Federasyonu kuruldu

Geçen ay kuruluşunu tamamlayıp resmi baş vurusunu yapan Bursa Engelliler Federasyonu, genel kurulla 3 yıllık yönetim kurulunu belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2012 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2012 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Engelliler Federasyonu kuruldu

Bursa Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Derneği'nde yapılan genel kurul toplantısının divan başkanlığını Mürşit Atlıkan yaptı. Yapılan seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ünal Şipkan, İsmail Altın, Mürşit Atlıkan, İdris Göz, Harun Sak, Hüsamettin Akyıldız ve Esin Selimoğlu.

Denetleme kurulunda Metin Ayan, İsmail Hatipoğlu ve Yurdanur Ülker görev alırken, haysiyet divanında ise Akif Akyıldız, Yüksel Erdoğan ve Fahri Çelebi görev aldı.

Kongre sonrası yapılan yönetim kurulu toplantısında görev bölümü de şu şekilde oluştu. Başkan Ünal Şipkan, Genel Sekreter İsmail Altın, sayman Mürşit Atlıkan, başkan yardımcıları İdris Göz ve Harun Sak, üyeler Hüsamettin Akyıldız ve Esin Selimoğlu.

Bursa Engelliler Federasyonu Başkanı Ünal Şipkan, maksatlarının Bursa'da engelli camialarını tek çatı altında toplamak olduğunu belirterek, "Şu an birçok derneğimiz var, bu derneklerimizin hepsi iyi niyetle bir şeyler yapma çabası içinde. Bizim gayemiz bu arkadaşlarımızı tek çatı altında toplayıp seslerinin daha gür çıkmasını sağlamak. Çok güzel projelerimiz var. Bu projelerimizi zamanı gelince açıklayacağız. Bursa'nın böyle bir federasyona ihtiyacı vardı" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.