Hava Durumu

Bursa-Frankfurt hava köprüsü kuruluyor

Almanya'nın Hessen Eyaleti Ekonomi, Ulaşım, Kentsel ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Florian Rentsch, ''Dostluğa dayalı ekonomik ilişkilerimizin gelişmesi için doğrudan Bursa-Frankfurt arası hava ulaşımını sağlamak çok önemli'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2012 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2012 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa-Frankfurt hava köprüsü kuruluyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) düzenlenen ''Bursa-Hessen Ekonomi Günü'' programında konuşan Rentsch, Bursa ile Hessen'in ekonomik işbirliğini geliştirilmesinin önemine işaret etti. Bunun için Bursa-Frankfurt arasındaki ulaşımın önemine vurgu yapan konuk bakan, ''Türk dış ekonomisi son yıllarda çok büyük gelişmeler gösterdi. Biz de bu gelişmeleri dikkat ve takdirle izliyoruz. Hessen ve Bursa birbirine çok benzeyen iki önemli merkez. Dostluğa dayalı ekonomik ilişkilerimizin gelişmesi için doğrudan Bursa-Frankfurt arası hava ulaşımını sağlamak çok önemli. Bu konuyu başbakanımızla görüşüyoruz. İş dünyası da bu konudaki ihtiyacın altını çizmeli'' şeklinde konuştu.

Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ve BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker'in de katıldığı program, açılış konuşmalarının ardından sunumlar ve iki ülke iş adamlarının ikili görüşmeleriyle devam etti.

Öte yandan, konuk bakana Bursa gezisinde Alman bazı iş adamları ve milletvekilleri eşlik ediyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.