Hava Durumu

Bursa Gemlik'te dubleks daire icradan satılacak

Bursa Gemlik İcra Dairesi tarafından verilen ilana göre; Gemlik Osmaniye'de 240 m² dubleks daire icradan satılacak (çoklu satış)

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2021 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gemlik'te dubleks daire icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Satışa konu taşınmaz Bursa İli, Gemlik İlçesi, Osmaniye Mahallesi, Kaşyaka Mevkii, 1072 ada, 2 parselde, 969,56 m2 arsa üzerine kat irtifakı tesis edilmiş blok apartmanlarda, C Blokta, 204/3508 arsa paylı, 2. kat ve çatı katı, 4 nolu bağımsız bölüm dubleks konuttur. Dairenin üzerinde bulunduğu bina, betonarme karkas tarzda inşa edilmiş zemin 2 normal çatı kattan ibarettir. Binanın dış cephesi sıvalı ve badanalı, giriş kapısı demir doğrama, merdiven ve sahanlıkların zemini mermer kaplamadır. Her katta 2 daire vardır. Zemin katta adet dükkan vardır. Eğik çatılı ve üzeri membran örtülüdür. Dairenin üzerinde bulunduğu binanın yaklaşık 2-3 yıllık olduğu kanaatindeyiz. Dairenin giriş katı (2. kat) antre, gece holü, salon, 3 oda, mutfak banyo, tuvalet ve 2 adet balkandan ibaret ve 120 m2 brüt alanlı, dubleks katın hol, 3 adet yatak odası, merdiven hoşü, ortak banyo-tuvalet- lavabo bölümlerinden ibaret ve 120 m2 brüt alanlı olduğu, islak hacimlerin zemini ve duvarlarının seramik kaplı, diğer yerlerin zeminlerinin ahşap laminat parke kaplı olduğu, duvarları alçı sıvalı ve saten boyalı olduğu, tavan kenarlarında alçı kartonpiyer bulunduğu, mutfakta granit tezgah, altında ve üstünde mdf mutfak dolapları bulunduğu, katlar arası merdivenin ahşap kaplı ve demir korkuluklu olduğu, dairenin giriş kapısı çelik, iç kapılar amerikan panel kapı, çift camlı balkon ve teras kapıları ile pencerelerin plastik doğrama olduğu, giriş katında kuzey ve güney cephesinde birer balkon, çatı katında birer adet teras bulunduğu, doğalgaz kombi sistemi bulunduğu, kombi cihazı ile elektrik doğalgaz ve su aboneliklerinin bulunmadığı belirtilmiştir. Doğalgaz sayacının takılı olduğu görülmüştür. Dairenin toplam brüt alanı yaklaşık 240 m2 olup, toplam net alanı 196,87 m2 olmaktadır. Daire, Gemlik İlçe merkezine yaklaşık 2 km mesafede, konut bölgesindedir. Düz bir topoğrafik yapıya sahiptir. Taşınmazın etrafında okul, market, cami gibi her türlü sosyal tesisler yer almakta, ön tarafından geçen asfalt yol ile her yere ulaşım imkanına sahiptir. Çevresinde çok katlı binalar vardır. Taşınmazın bulunduğu yerde her türlü alt ve üst yapı mevcut olup, tüm kamu kuruluşlarıyla, belediye hizmetlerinden yararlanmakta, ulaşım kolay ve sürekli olmaktadır.
Adresi : Eşref Dinçer (Osmaniye) Mah. Şehit Ömer Halisdemir Cad. No:77, 2. Kat, D:4 Gemlik/BURSA
Yüzölçümü : 969,56 m2
Arsa Payı : 204/3508
İmar Durumu : Gemlik Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 10.09.2019 tarih ve 5557/9869 sayılı yazılarında; taşınmaz, 1/1000 ölçekli Gemlik Revizyon Uygulama İmar Planı sınırları içerisinde kalmakta olup, imar durumu "Bitişik Nizam, 3 kat" (B-3) konut alanı olarak gösterileri yerde kalmaktadır.
Kıymeti : 360.000,00 TL
KDV Oranı :%18
Kaydındaki Şerhler : Tapu Kaydında olduğu gibidir.
1. Satış Günü : 21/01/2022 günü 10:30 - 10:35 arası
2. Satış Günü : 25/02/2022 günü 10:30 - 10:35 arası
Satış Yeri : Hisar Mah. Gemlik Yeni Adliye, İcra Müd. Yanı, Mezat Salonu, BURSA

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.