Hava Durumu

Bursa Gemlik'te icradan satılık 259 m² tripleks villa!

Bursa Gemlik İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; Gemlik'in Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan 259 m² tripleks villa 820 bin TL muhammen bedel ile açık artırmadan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gemlik'te icradan satılık 259 m² tripleks villa!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Taşınmaz Bursa ili, Gemlik ilçesi, Kurşunlu beldesinde yamaçlarda inşa edilmiş S.S. Hülyam Konut Yapı Kooperatifi dahilinde yer almaktadır. Site proje ve yapım aşamasında S.S. Hülyam Konut Yapı Kooperatifi iken sonradan Büyük Çamlık Sitesi olarak isimlendirilmiştir. Taşınmaz Gemlik ilçesinde Kurşunlu beldesinde Kanarya mevkiinde yer almaktadır. Kurşunlu beldesi Çamlık camiinin solundan ayrılan rampa yol ile kooperatif arazisine ulaşılmaktadır. Kooperatif 134 adet 3 ve 4 katlı villalardan oluşmakta olup villalar ikişer konumda ikiz villa tarzındadır. Taşınmaz sitenin batısında bulunmakta olup 11 nolu villa ile ikizdir. Villaya site içinde teşkil edilmiş yoldan zemin kat seviyesindeki bahçeye girilmektedir. Seramik kaplı bahçeden binaya 4/10 nolu kapıdan zemin kat seviyesinden giriş sağlanmıştır. Zemin kattan mermer basamaklı ve ferforje demir korkuluklu merdiven ile bodrum kata ve üst kata geçilmektedir. Ana giriş kapısı çelik kapıdır. Bina önünde seramik kaplı bahçesi vardır. Bodrum kat salon, açık mutfak, 2 oda, çamaşırlık, wc-banyo birimlerinden oluşmaktadır. Bodrum katın zemin kaplaması seramik olup bahçeye çıkışta teras mevcuttur. Kuzey cephede bahçe mevcuttur. Bodrum katın iç ölüleri 6,50 m x 10,00 m olup 65,00 m2 yüzölçümlüdür. Zemin kat 66,40 m2 yüzölçümlü olup salon, açık mutfak, WC ve giriş antresinden oluşmaktadır. Bu katın zemin kaplaması laminat parke kaplı, duvarlar saten boyalı tavan köşeleri kartonpiyerlidir. Arka cephede 2,40 m x 6,00 m teras mevcuttur. Normal kat 66,40 m2 kapalı alan 15,00 m2 balkon olmak üzere 81,40 m2 yüzölçümlüdür. Bu katta salon, mutfak, antre, WC ve merdiven teşkil edilmiştir. Son katta 3 oda (biri içinde duş ve giyim yeri bulunmakta), banyo ve balkon birimlerinden oluşmaktadır. Bu kat 75,40 m2 yüzölçümlüdür. Bina genelinde yüzölçümü brüt 259,60 m2 ve net 200 m2 yüzölçümlüdür. Binanın cepheleri sıvalı ve bovalıdır. Kapılar ahsap. pencereler pvc doğramadır. Sitenin bulunduğu yerin topoğrafik yapısı nedeniyle Marmara denizine karşı panoramik manzaraya sahiptir. Kıymet takdirine konu villa Kurşunlu belde merkezine 2 km. Gemlik merkeze 8 km uzaklıktadır. Ön girişte yol ile arada 5,50 m x 3,00 m ebatlı tek katlı üzeri çatılı depo teşkil edilmiştir. Taşınmazın içinde bulunan sitenin yenileme ruhsatı 21.05.2004 olup 2013 yılından önce inşa edildiği tespit edilmiştir. Kat mülkiyeti tesisi 10.07.2009 kurulmuştur. Yapı 2013 tarihinden önce inşa edilmiştir.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.