Hava Durumu

Bursa Gemlikli Muhtar Okan, Okan Bayülgen'in konuğu olacak!

Bursa'da Gemlik ilçesinin sevilen ismi, Karacaali Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda GemlikLife ekranlarında yayınlanan Muhtar Firarda programının sunucusu Göksal Noca, tv100 ekranlarında yayınlanan Okan Bayülgen ile Nokta'nın canlı yayın konuğu olacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gemlikli Muhtar Okan, Okan Bayülgen'in konuğu olacak!

Son günlerin en çok konuşulan ismi Karacaali Mahallesi Muhtarı, aynı zamanda GemlikLife ekranlarında yayınlanan Muhtar Firarda programının sunucusu Göksal Noca, Okan Bayülgen'in sunduğu Nokta isimli programın 27 Nisan Salı günü 22.00'de canlı yayın konuğu olacak.

İlginç bir formata sahip olan programın her bölümünde Okan Bayülgen birbirinden özel konukları ağırlıyor. Salı akşamları saat 22:00'da yayınlanan Okan Bayülgen ile Nokta'nın dün akşamki konuğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk oldu. Bayülgen daha önce Oğuzhan Uğur, Armağan Çağlayan, Gülben Ergen, Mustafa Sarıgül, Defne Samyeli, Fazıl Say, Emre Altuğ, Koray Avcı, Ayta Sözeri gibi ünlü isimleri ağırlamıştı.

GemlikLife ekranlarında yayınlanan Muhtar Firarda isimli programla adından sıkça söz ettiren, Türkiye'nin en renkli muhtarı olarak anılan Göksal Noca, geçtiğimiz hafta twitter gündemine oturmuş, videoları milyonlar izlenmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.