Hava Durumu

Bursa GESİAD'da ziyaretler sürüyor

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) yeni normale geçişle başladığı üye ziyaretlerini sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa GESİAD'da ziyaretler sürüyor

Üyeleriyle yakın ilişkilere büyük önem veren GESİAD, bu kapsamda Estetik A, Ercan Optik, Korusu ve Alp Otomotiv'e ziyarette bulundu.

Üyeler arasındaki yakınlaşmaya büyük önem verdiklerini ve üye-dernek ilişkisini en üst düzeyde tutmayı amaçladıklarını söyleyen GESİAD Başkanı Murat Kaya, "Üyelerimizin kendilerini derneğe ait hissetmesini istiyoruz. Pandemi bizi eve hapsetti ancak yeni normalle birlikte üye ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Zaman içerisinde bütün üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretler üyelerimizin birbiriyle kaynaşması, yeni bağlantılar kurulması ve derneğimizin daha da aktif hale gelmesi açısından son derece önemli. Biz STK'larda aklımızın zekatını veriyoruz. Bu anlamda yaptığımız çalışmalar sadece bağlı olduğumuz dernek ve üyelerimiz açısından değil aynı zamanda kent için de faydalı olabilecek yönler barındırıyor" diye konuştu.

"BU BİR BAYRAK YARIŞI

Korusu'nun üretimine başladığı cam damacana üretiminin hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Kaya, "Korusu sektörün en önemli ve en yenilikçi firmalarından bir tanesi. Yeni cam damacana yatırımları ile de önemli bir işe giriştiler. Başarılı olacaklarından kuşkum yok" diye konuştu.

GESİAD Yönetim Kurulu'nun Korusu ziyaretinde konuşan GESİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Korusu Genel Müdürü Kerim Demiral da Başkan Murat ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. "Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden sonra Murat Başkan'a nasip oldu. O da başarıyla görevini yerine getiriyor. Hepimizin amacı derneğimizi daha da ileri taşımak ve bunun için elimizden gelen katkıyı sunmak" diye konuşan Demiral, ellerinden gelen her türlü destekte bulunacaklarının da sözünü verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.