Hava Durumu

Bursa Görükle Kültür Merkezi'nde bu hafta...

ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi (GKM), her yaştan sanatsevere birbirinden farklı etkinlikleri sunmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2021 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2021 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Görükle Kültür Merkezi'nde bu hafta...

Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu ve ÇEKSANAT işbirliğiyle her hafta sonu bir birinden seçkin filmler izleyici ile buluşuyor.

Bu hafta sonu, Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü, 23. Altın Koza Film Festivali'nde ise En İyi Film ve Film Yönetmenleri Derneği En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Reha Erdem'in ödüllü filmleri gösterimde olacak.

Reha Erdem'in yazıp yönettiği, ergenlik çağındaki bir kızın hayatında karşılaştığı zorlukları konu alan 2008 yapımı "Hayat Var" 4 Aralık Cumartesi saat 19.30'da, başrollerini Taner Birsel, Bennu Yıldırımlar, Zuhal Gencer ve Bülent Emin Yarar'ın oynadığı "Kaç Para Kaç" 5 Aralık Pazar saat 19.30'da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

ÇEKSANAT Tiyatro oyuncusu İlkay Zengin'in masaldan uyarlayıp yönettiği çocuklar için hazırlanan gölge oyunu "Dev Kurbağa" 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te, İzzet Boğa tarafından oyunlaştırılan ve sahneye konan "Hendek" isimli çocuk oyunu ise 5 Aralık Pazar günü saat 14.00'te ÇEKSANAT GKM'de sahnelenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.