Hava Durumu

Bursa Gürsu'da Sevgililer Günü kutlaması

Gürsu'da Sevgililer Günü, tatlı görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2021 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2021 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gürsu'da Sevgililer Günü kutlaması

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla, Gürsu Belediyesi'nce organize edilen program kapsamında, "Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun" yazılı kalp şeklindeki yaş pastalar ilçe halkına ikram edildi.

"Sevgiyi hissetmek tüm günlerde yaşanması gereken sihirli bir yaşam kaynağı" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sevgililer Günü, dünyamızı güzelleştiren en güzel duygu olan sevginin hepimizin odak noktası olduğu gün olarak tarihten bugüne kutlanmakta. Biz de hemşehrilerimize olan sevgimizi tatlı bir simgeyle ifade etmek istedik. Tüm günlerimizi sevgi şemsiyesi altında yaşamamız temennisiyle, herkesin sevgililer gününü kutluyorum. Böyle bir günde aldığımız, 13 vatandaşımızın şehit olmasının acı haberi bizi derinden üzdü. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.

"Her Yer Sahne Her Yerde Müzik" sloganıyla, Gürsu Belediyesi'nce her hafta düzenlenen sokak konserleri kapsamında, bu hafta 14 Şubat Sevgililer Günü özel konseri olarak organize edilen konser, 13 vatandaşımızın şehit olması dolayısıyla iptal edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.