Hava Durumu

Bursa Gürsu İstiklal'de 265 m² dubleks daire icradan satılacak

Bursa 19. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Gürsu İstiklal'de 265 m² dubleks daire icradan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2021 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2021 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Gürsu İstiklal'de 265 m² dubleks daire icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Bursa İl, Gürsu İlçe, 126 Ada, 5 Parsel, İstiklal Mahalle, İsabey Mevkii, B blok, 2. ve çatı katı, 3 nolu Bağımsız Bölümde kayıtlı taşınmazın tam hissesi. Gürsu Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 16.08.2021 tarih ve E.6938 sayılı yazı ekindeki verilere göre Bursa İli, Gürsu İlçesi, İstiklal Mahallesi, 126 ada; 5 nolu parselde, 1/ 1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında Ayrık Nizam, 3 kat yapılaşma koşullu konut alanında kalmakta olduğu belirtilmektedir. Taşınmazın bulunduğu ana gayrimenkulün Proje Ruhsat Tarihi 31.12.2013 ve Proje Ruhsat No 360 ve ana gayrimenkulün cepheli olduğu İstiklal Mahallesi, Kayalar Sokak, Fatih Caddesi, İlkbahar Caddesi ve Adalet Sokağın 2021 yılı arsa rayiç bedellerinin sırası ile 207,96 TL, 372,14 TL, 262,70 TL ve 207,96 TL olduğu tespit edilmiştir.

Yerinde yapılan incelemeler ve onaylı ruhsat projesinden yapılan ölçümlerde B Blok, 3 nolu bağımsız bölümün katlarının toplam net kullanım alanı 188,54 m², toplam bürüt kullanım alanı 265,00 m² olarak hesaplanmıştır.
Taşınmaz incelenmiş olup hâlihazırda kullanılmamakta ve boş olduğu tespit edilmiştir. Dubleks mesken olarak kullanılan taşınmazın giriş katı; salon, 3 adet oda, mutfak, antre-hol, wc, ebeveyn duş, üst kata çıkış merdiveni ve 2 adet balkon mahallerinden teşkil edilmiş olup salon ve 3 adet oda alanının zeminleri laminant parke kaplama, mutfak ve antr-hol alanının zeminleri seramik kaplamadır. Hacimlerin duvarları saten alçı üzeri saten boyalı olup hacimlerde tavan duvar birleşiminde ve tavan göbeğinde asma tavan uygulaması bulunmaktadır. Mutfakta alt üst dolap arasında çimstone tezgâh bulunmaktadır. Wc ve ebeveyn duş zemin duvar kaplamaları seramik kaplamadır. 2 adet balkon bulunmakta olup, zeminleri seramik kaplamadır. Üst kata çıkış merdiven basamakları mermer kaplama, korkuluklar alüminyumdur. Çatı katı; 3 adet oda, ebeveyn duş, antre-hol, banyo-wc, depo ve 2 adet teras mahallerinden teşkil edilmiş olup 3 adet oda alanının zeminleri laminant parke kaplama, depo ve antre-hol alanının zeminleri seramik kaplamadır. Hacimlerin duvarları saten alçı üzeri saten boyalıdır. Banyo-wc ve ebeveyn duş zemin duvar kaplamaları seramik kaplamadır. 2 adet teras bulunmakta olup zeminleri seramik kaplamadır. Giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları ahşap panel kapıdır. Pencereler çift camlı pvc profildir. Isıtmanın panel radyatör sistemi ile yapılması planlanmakta olup kombi ve doğalgaz aboneliği bulunmamaktadır. Bağımsız bölümün bulunduğu ana yapının dış cephe duvar yüzeyleri sıva üzeri boyalı olup pencere kenarlarında söve uygulaması bulunmaktadır. Taşınmazın bulunduğu yapının ana giriş kapısı camlı demir profil kapı, merdivenler ve giriş holü mermer kaplama, korkuluklar alüminyum profildir ve asansör bulunmamaktadır. Sıra bloklu sitenin çevresinde ihata duvarı, peyzaj alanı, açık yüzme havuzu ve açık otopark alanı bulunmaktadır. Konu taşınmazın içinde bulunduğu ana taşınmazın zemin katları ticari, diğer katları mesken olarak kullanılmaktadır. Çevre yapılar genellikle ayrık nizam 2-4 katlı yapılmıştır. Taşınmaz, belediyeye ait tüm altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Taşınmaz yaklaşık yürüme mesafesinde Fatih Caddesine cephe, Atatürk Caddesine 500 m ve Zafer Caddesine ise 550 m mesafede bulunmaktadır. Kuş uçuşu mesafe ile Bursa Şehir merkezine ( Valilik ) 12,00 km uzaklıkta bulunmaktadır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.