Hava Durumu

Bursa Hamidiye'de 241 m² dubleks daire icradan satılacak

Bursa İnegöl İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; İnegöl Hamidiye'de 241 m² dubleks daire icradan satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2021 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2021 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Hamidiye'de 241 m² dubleks daire icradan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alana ilana göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : Bursa İl, İnegöl İlçe, 72 Ada, 59 Parsel, HAMİDİYE Mahalle/Köy, 7 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmazın tapu kaydına uygun olarak Bursa ili İnegöl ilçesi Hamidiye mahallesi 72 ada 59 parsel üzerinde bulunan 3 katlı betonarme yapının normal 2. Kat+çatı katı seviyesinde yer alan 7 bağımsız bölüm nolu dubleks mesken olduğu, normal 2. Katı antre,2 oda salon, mutfak, banyo Wc ve 2 adet balkon kısmından oluşan meskenin çatı katının ise içinde mutfak niş konumlandırılmış bir salon ,3 oda, banyo ve Wc ile üstü ve cephesi kapatılmış teras kısımlarından oluştuğu ve her iki katta ruhsatta belirtilen 241 m2 alan bilgisini sağladığı ;Daire giriş kapısı çelik kapı, pencere doğramaları ahşap camları çift cam, oda ve salon zeminleri her iki katta laminat parke, mutfak banyo ,balkon ve teras zeminleri seramik, banyo ve Wc duvarları fayans ,oda kapıları dekoratif panel kapı olan meskenin normalkattaki mutfak kısmında ve çatı katındaki mutfak nişi kısmında güncel ve kaliteli malzemelerden imal ve monte edili mutfak dolap ve tezgahının bulunduğu ,duvar tavan birleşim hatlarında dekoratif amaçlı kartonpiyer uygulamasının yapıldığı ve doğalgaz kombi petek sistemi ile ısıtıldığı tespitleri yapılmıştır. Taşınmazın bünyesinde yer aldığı yapınınortak merdiven alanlarının mermer kaplama ,küpeştesinin demir doğramadan imal ve monte edili,dış cephesinin BTB (cam mozaik kaplama ) olduğu, cephe aldığı yol bazında Belediye alt yapı hizmetleri ile beraber elektrik telefon ve doğalgaz alt yapı şebekesinin tesis edildiği, Hükümet Konağının Yeni yapılmakta olan Belediye Sarayının taşınmaza yürüme mesafesi içinde olduğu tespiti yapılan diğer özellikleri olarak not edilmiştir.
Adresi : Hamidiye Mahallesi Şenlik Sokak No:29 Daire:7 İnegöl / BURSA
Yüzölçümü : 241 m2
İmar Durumu : 3 Kat imarlı
Kıymeti : 525.000,00 TL
KDV Oranı : %18
1. Satış Günü : 20/01/2022 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü : 22/02/2022 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Mezat Salonu - Adalet Sarayı 1.Kat İNEGÖL / BURSA

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.