Hava Durumu

Bursa Huzurevi'nde buruk yılbaşı

Bursa Huzurevi'nde yakınlarının ilgisizliğinden sitem eden yaşlılar, yeni yıla buruk giriyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2014 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2014 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Huzurevi'nde buruk yılbaşı

Bursa'da Başbakanlığa bağlı Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan yaşlılar, yeni yılı kutlamayı hazırlıyor. Devletin kendilerine verdiği imkandan mutlu olduğunu kaydeden huzurevi sakinleri, yakınlarının kendilerinin unutulmasından yakınıyor. 5 yıldır huzurevinde kalan Güler Akarsu, "Yılbaşı buruk geçiyor. Hiçbir evladımız yanımıza gelmedi. Telefonla bile arayanımız yok. Hep böyle. Ben 5 senedir buradayım. Bayramlar da aynı. Hiç kimse bizi umursamıyor. Bundan şikayetçiyim. Evlatlarımızın yanında olmak isterdik. Ama öyle olmuyor. Ben kalp hastasıyım. Her gün üzülüyorum" dedi.

Safiye Kösedağ, huzurevinde çok güzel bir arkadaş ortamı olduğunu ifade ederek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Mehmet Ali Şengülen isimli huzurevi sakini ise, yılbaşının kendileri için hem buruk hem de renkli geçtiğini ifade ederek, "Şu an bir sıkıntımız yok. Burada çok güzel günlerimiz var. Günlük eğlencelerimizi yapıyoruz. Her şeyden memnunuz" dedi.

VALİ KARALOĞLU HUZUREVİNDE

Huzurevini ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu ise, vatandaşlarla sohbet etti. Yaşlılarla görüşen Vali Karaloğlu, "Görevi başındaki polislerimizi, 112 acil çağrı merkezinde sağlık hizmeti veren ekiplerimizi ve sokakta görev yapan çalışanlarımızı ziyaret edeceğiz. Bir hastaneye giderek orada yatan hastalarımıza iyi seneler diyeceğiz. Gece 24.00'da ise yeni bebeklerimize 'hoşgeldin' diyeceğiz. Bu geceyi halkımızla birlikte geçireceğiz. Vatandaşlarımızla buluşacağız. Onların yeni yıllarını kutladık" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.