Hava Durumu

Bursa için bir sarı uyarı daha!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Bursa Valiliği tarafından yapılan sarı uyarıda Bursa'da ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmaları konusunda uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2021 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2021 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için bir sarı uyarı daha!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

"Bursa'da Pazartesi gece 02.00'dan 23.00'a kadar sürecek fırtına, Güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 kilometre/saat, yüksek kesimlerde 90-120 kilometre/saat beklendiğinden ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi.

VALİLİKTEN DE UYARI GELDİ

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada "Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Kıyı Ege'den başlayarak yarın (Pazartesi) Ege, Marmara, Bati Akdeniz'in iç kesimleri ve Bati Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/sa), yüksek kesimlerde (90-120 km/sa) beklenmektedir. Yarın akşam saatlerinde Kıyı Ege'den başlayarak zamanla diğer bölgelerde de fırtınanın etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.