Hava Durumu

Bursa için fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için 'sarı' kodlu fırtına uyarısı yapıldı. Vatandaşlardan ağaç devrilmesi, çatı uçması ve soba ile doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2021 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2021 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan Bursa için sarı uyarıda, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3'üncü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, bu gece saatlerinden itibaren çarşamba günü saat 18.00'e kadar Bursa, Bilecik, Kütahya İl ve İlçeleri'de yer yer kuvvetli fırtınanın etkili olacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada ayrıca "Rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına (60-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi." ifadelerine yer verildi.

BURSA VALİLİĞİ DE UYARDI

Öte yandan Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre; ilimiz genelinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerinden kuvvetli fırtına beklendiğinden çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Geçerlilik periyodu: 16.02.2021 00:00- 17.02.2021 18:00

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.