Hava Durumu

Bursa için Meteoroloji açıklaması!

22 Ocak hava durumuyla ilgili Meteoroloji'den gelen son tahminlere göre Bursa'da sabah saatlerinde görülen puslu havanın ardından parçalı bulutlu bir gökyüzü görülecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için Meteoroloji açıklaması!

Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre Bursa'da sabah saatlerinde etkisini gösteren puslu havayla birlikte öğleye doğru güneş yüzünü gösteriyor.

Parçalı bulutlu bir gün ile birlikte hava sıcaklığının gün içerisinde 9 dereceye kadar tırmanacağını bildiren yetkililer, Bursa'da bugün yağış beklemiyor.

Bugün gece saatlerinden itibaren 0 dereceye kadar düşecek olan hava sıcaklığı ile birlikte Bursa'da yarın karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığının yarın gün içerisinde en yüksek 7 derece olması bekleniyor.

Karla karışık yağmurun Bursa'da yer yer bazı bölgelerde etkisini göstermesi beklenirken, sıcaklığın düşüşe geçeceğini öngören Meteoroloji, Cuma günü ise çok bulutlu bir gün bekliyor.

Yağışlar ise Pazar gününe dek Bursa'yı terk etmiş olacak.

İŞTE BURSA'DA SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (22 Ocak 2020)

İŞTE BURSA'NIN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

22 Ocak Çarşamba günü Türkiye genelinde beklenen hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Tokat ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, Tokat ve Artvin çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde sis ve pus olayı ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla kuzeybatı kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksama, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus olayı ile birlikte buzlanma ve don hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 9°C
Parçalı bulutlu ve yer yer puslu ve sisli

İSTANBUL °C, 8°C
Parçalı bulutlu ve yer yer puslu ve sisli

KIRKLARELİ °C, 8°C
Parçalı bulutlu ve yer yer puslu ve sisli

KOCAELİ °C, 8°C
Parçalı bulutlu ve yer yer puslu ve sisli

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.