Hava Durumu

Bursa için meteorolojiden yeni açıklama! (1 Aralık 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 1 Aralık 2021 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Bursa'da etkili olan kuvvetli lodos ve sağanak yağışın ardından haftanın üçüncü iş gününde hava sıcaklığında düşüş yaşanıyor. Gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 11 derece olarak ölçüleceğini bildiren meteoroloji, yarından itibaren sıcaklığın yeniden yükseleceğini, cuma gününden itibaren ise yağışın Bursa'ya geri döneceğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2021 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2021 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için meteorolojiden yeni açıklama! (1 Aralık 2021 Bursa'da hava durumu nasıl?)

Bursa'da geçtiğimiz hafta sonundan beri etkili olan kuvvetli lodos ve sağanak yağışın ardından bugün sakin ancak soğuk bir gün yaşanıyor.

Gün içerisinde en yüksek sıcaklığın 11 derece olarak ölçüleceğini bildiren meteoroloji, şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle birlikte soğuğun kendini hissettireceğini bildirdi.

Akşam saatlerinden itibaren 10 derecenin altına düşen sıcaklıkla birlikte yarın ise termometrelerin yeniden yükselişe geçeceği açıklandı.

2 GÜNLÜK MOLANIN ARDINDAN YAĞIŞ GERİ GELİYOR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilere göre, Bursa'da lodosla birlikte etkili olan sağanak yağış şehir genelinde 2 günlük bir mola verirken, cuma gününden itibaren geri gelecek.

Yarın için (PERŞEMBE) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının 17 dereceye kadar yeniden yükseleceğini bildiren meteoroloji, gün içerisinde ise parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzünün şehre hakim olacağını duyurdu.

CUMA günü 20 derecelik bir sıcaklıkla birlikte Bursa'da yağışın yeniden boy göstereceğini bildiren yetkililer, CUMARTESİ için de yağış uyarısında bulundu. Hafta sonunun ilk gününde sıcaklık en yüksek 17 derece olarak ölçülecek.

PAZAR günü için de yağış yer yer geçişli şekilde yüzünü gösterirken, sıcaklık ise en yüksek 16 derece olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (1 ARALIK 2021)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.