Hava Durumu

Bursa için 'turuncu' uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Bursa için turuncu uyarı yapıldı. Meteoroloji, Bursa'da sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların çok kuvvetli olacağı belirtilirken sel baskınlarına karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2020 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2020 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa için 'turuncu' uyarı!

Meteoroloji, Bursa'da çok kuvvetli yağış beklendiğini açıklayıp yarın sabah 09.00'dan başlayarak 9 Ekim Cuma günü saat 03.00'e kadar geçerli olmak üzere 'turuncu uyarı' yayınladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak çok kuvvetli (40-75 KG/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı tedbirli oluncası gerekmektedir" denildi.

BURSA VALİLİĞİ DE UYARDI

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre Bursa, Bilecik ve Kütahya bölgesi genelinde yarın sabahtan itibaren sağanak yağış beklendiği bilgisi verildi. Yapılan açıklamada vatandaşlar; ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.