Hava Durumu

Bursa İhtisas Deri OSB 'karma' olarak hizmet verecek!

Bursa İhtisas Deri OSB, 'Karma' statüsüne kavuştu. OSB Yönetiminin çabaları ve yoğun çalışmaları sonucunda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın onayı ile bölge artık deri ihtisas ve karma OSB olarak hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İhtisas Deri OSB 'karma' olarak hizmet verecek!

Bursa İhtisas Deri OSB Yönetimi, göreve geldiğinden bu yana sürdürdüğü yoğun çalışmaların meyvelerini almaya devam ediyor. Göreve geldikleri günden bu yana Bursa'yı alanlarında Türkiye'nin ve bölgesinin ana üretim ve ticaret merkezi haline getirme hedefiyle çalışan Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler ve yönetimi, bölgelerinin yapısal sorunlarını çözüp borç yükünü hafifletmeleri ile birlikte vizyoner adımlarını hızlandırmaya devam ediyor.

Bu anlamda bölgelerinin doluluk oranını yüzde yüze çıkarma çalışmaları süren Rifat Aygüler ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun çabaları sonucunda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan gelen Kuruluş ve Sicil konulu yazıya istinaden 04.11.2019 tarihi itibari ile bölge ünvanı 'Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi' olarak onaylandı.

İhtisas OSB kazanımlarını kaybetmeden kazanılan statü ile birlikte Bursa Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde artık kimya, makine metal, tekstil, mobilya, otomotiv, plastik, kauçuk ve hayvansal atıktan elde edilen sanayi ürünleri üreten sektörlerin yanı sıra karma OSB'lerde kurulabilecek tesislerde de yer alacak.

HEDEF YÜZDE YÜZ DOLULUK...

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Deri İhtisas ve Karma OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Rifat Aygüler, Bursa ve Türkiye ekonomisine daha fazla katkı koyabilme amacıyla çıktıkları yolda önemli bir adım daha attıklarını belirtti. Göreve geldikleri günden bu yana bölgeleri adına koydukları hedefleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Aygüler, bölgelerindeki yoğunluğu yüzde yüze çıkarma çalışmaları doğrultusunda önemli bir basamağı daha atladıklarını vurgulayarak hedefleri doğrultusunda çabalarını yoğunlaştırarak sürdüreceklerini vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.