Hava Durumu

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban, Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle buluştu

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, belirli aralıklarla yapılan birim ziyaretleri kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2020 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2020 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban, Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle buluştu

Belirli zaman dilimlerinde farklı birimlere yönelik personel buluşmaları gerçekleştiren Belediye Başkanı Alper Taban, bu ziyaretler kapsamında Park Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. 08.00'da İnegöl Belediyesi şantiyesinde gerçekleşen buluşmada, sosyal mesafe ve maske kuralına da dikkat edilerek kahvaltı yapıldı. Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve Park Bahçeler Müdürü Sabri Mert'te programda hazır bulundu.

İnegöl ve İnegöl Belediyesi'nin hizmetleri üzerine istişarelerin yapıldığı personel buluşmasında, şehrin ortak akılla yönetilmesinde personelin eksikleri tespiti ve sunacağı önerilerin önemine dikkat çekildi. Başkan Taban, belirli aralıklarla personel ziyaretleri yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek "Personel buluşmalarımıza bugün Park Bahçeler Müdürlüğümüz ile kaldığımız yerden devam edelim istedik. Biliyorsunuz pandemiden dolayı pek çok konuda yeni yeni düzenlemeler yapılması gereği ortaya çıktı. Şuanda da kamuda HES uygulaması başladı. Artık HES kodu olmadan binalara girilmeyeceği ifade edildi. Artık iş kabuk değiştiriyor. Vakalarda artış hala devam ediyor. Bu manada çemberin de iyice daraldığını görüyoruz. Maalesef problem hala devam ediyor, bitmiş değil. Tabi bir de sonbahar ile birlikte kış aylarında etkileşimin biraz daha artabileceği yönünde beklenti var. Daha fazla dikkat etmemiz gereken bir süreç olduğunu ifade etmek istiyorum. Bundan dolayı da tüm arkadaşlarımızın hem kendileri hem aileleri olarak birbirlerine bu konuda daha dikkatle, özenle ve ihtimamla yaklaşmaları faydalı olacaktır. Şöyle bir yaş istatistiklerine baktım, en fazla bulaşın olduğu yaş 30-34 yaş aralığı ve onun üzerindeki 34-39 yaş aralığı. Orta yaşlarda geziniyor aslında hastalık. Sağlığımıza dikkat edelim. Sağlıktan öte bir şey yok" dedi.

Yapılan çalışmalardan da söz eden Başkan Taban, "Önümüzde çok büyük bir İnegöl var. Köyüyle, beldesiyle, merkez mahalleleriyle kabuk değiştirmeye çalışan bir İnegöl var. Her taraftan yağmur gibi istekler yağıyor. Ancak bir şekilde dönemimizin sonuna kadar mutlaka bu şehri güzelleştirebilmek adına bir şeyleri ortaya koyacağız. Buna yürekten inanıyorum. Yalnız bir hedefim var, o hedefim şu; kurumsal değişim ve dönüşüm ile teknolojik değişim ve dönüşüm. Bu söylemleri de konuşmalarımızın tam merkezine yerleştirdik. Tabi burada kurumsal değişim ve dönüşümden kastımız bürokrasinin azaltılması, beraberinde daha etkin, daha verimli bir çalışma yöntem ve metotlarının geliştirilmesi, ekip çalışmasına uygun yöntemlerinin geliştirilmesi ve verimlilik" diye konuştu.

Başkan Alper Taban, konuşma sonrası personellerin sorularını da dinleyerek cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.