Hava Durumu

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban yeni belediye binası inşaatını inceledi

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, beraberindeki heyetle birlikte bir süre önce yeniden çalışmaların başladığı yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban yeni belediye binası inşaatını inceledi

İnegöl Belediyesi tarafından 2018 yılı Şubat ayında temeli atılan, ancak daha sonra yaşanan gelişmeler neticesinde bir süre yapım çalışmaları duran yeni belediye hizmet binası, kısa süre önce tekrar ihale edilerek yeni firmaya teslim edildi. Firmanın zaman kaybetmeden başladığı belediye hizmet binası inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor.

Toplam proje alanı 21100 m2 olan meydan ve belediye hizmet binası projesinin ilk ayağını oluşturan yeni belediye binası, projeye göre 4 ana blok ve 3 ayrı butik tek katlı binadan oluşacak. Şuan kaba inşaatı devam eden projeyi, Belediye Başkanı Alper Taban bugün beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve bazı parti yöneticileriyle birlikte yerinde inceledi.

İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün takibatında devam eden çalışmayla ilgili hem fen işleri yetkililerinden hem de firmanın şantiye sorumlularından bilgi alındı. Gelinen nokta ve hedeflerle ilgili yapılan istişareler sırasında, plan üzerinden incelemelerde de bulunuldu.

İNEGÖL YENİ MEYDAN İLE NEFES ALACAK

Öte yandan, hayata geçirilen projeyle İnegöl Belediyesi'nin şehrin farklı noktalarında bulunan birimleri tek çatı altında toplanmış olacak. Ayrıca şehre nefes aldıracak meydan projesi de binanın tamamlanmasıyla birlikte şekillenecek. Çalışmanın bütününde yer alan meydan projesiyle İnegöl modern bir meydana kavuşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.