Hava Durumu

Bursa İnegöl'de 3. etap TOKİ'de çalışmalar başladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3. Etap Toplu Konut projesinde yer tahsisinden sonra yüklenici firma şantiyesini kurdu. Firmaya ait iş makineleri zemin düzeltme çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2021 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2021 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl'de 3. etap TOKİ'de çalışmalar başladı

Yeni İnegöl Bölgesi'nde bulunan TOKİ 1. Etap'ta 686, aynı bölgede bulunan 2. Etap'ta ise 1244 konut yapılarak sahiplerine teslim edilmişti.

Yaklaşık 7 bin kişinin ikamet ettiği bölge kısa süre içerisinde Baykoca ismi verilerek mahalleye dönüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut" projesi kapsamında İnegöl'e 480 konut verildi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz'ın girişimleri sonucunda 3. Etap TOKİ'de konut sayısı 805'e çıkarıldı.

3. Etap TOKİ için İnegöl'de 10 bin 300 talep başvurusu yapıldı. 3. Etap TOKİ için İnegöl'de çalışmalar başladı. Hacı Sevim Eğitim Kampüsü'nün hemen alt kısmında yer alan 3. Etap TOKİ bölgesine 805 konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami yapılacak. Öte yandan 3. ETAP TOKİ'nin 550 gün sonra tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.