Hava Durumu

Bursa İnegöl'de beton yol çalışmaları devam ediyor

Bursa İnegöl Belediyesi geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Mahallesinde başlattığı beton yol kaplama çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesi 66. Sokak'ta devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl'de beton yol çalışmaları devam ediyor

Tamamen yerli ve milli malzemelerle üretilen silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yol uygulamalarını şehrin dört bir tarafında yaygınlaştıran İnegöl Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi 66. Sokak'ta 100 metre uzunluğunda 8 metre genişliğinde SSB yol kaplama çalışması yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğünün gerçekleştirdiği beton yol kaplama çalışmasını bugün Belediye Başkan Vekili Erdal Akkaya ve beraberindeki heyet inceledi.

İnceleme esnasında beton yol çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Erdal Akkaya; "İnegöl bizim göz bebeğimiz. İnegöl için ne yapsak azdır. Bugün belediyemizin yapmış olduğu beton yol uygulamamızı incelemek için buradayız. İnegöl Belediyemiz ve özellikle Alper Başkanımız yapmış olduğu çalışmalarda yerlilik ve millilik konusunda hassasiyet gösteriyor. Bu hassasiyetleri için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Beton yol çalışmamızı farklı bölgelerde uyguluyoruz, sonuçlarını artı ve eksilerini takip ediyoruz. Maliyet noktasında belediyemize fayda sağlamanın kaygısını güdüyoruz. Daha fazla yol çalışması yapmayı hedefliyoruz. Her yaptığımız çalışma inanıyorum ki ilk yapılanlardan daha iyi olacak. Başta başkanımız olmak üzere teknik personel ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çalışmanın mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.