Hava Durumu

Bursa İnegöl'de sokaklara parke taşı uygulaması

İnegöl Belediyesi, kırsal ve merkez ayırt etmeden hizmet seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda İhsaniye Mahallesinde altyapısı tamamlanan sokakların parke taşı uygulaması yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2020 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2020 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl'de sokaklara parke taşı uygulaması

Şehrin dört bir yanında merkez kırsal ayırt etmeden öncelik sırasına göre hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, İhsaniye Mahallesinin yollarını parke taşıyla kaplama çalışmasına başladı. Muhtarlıktan gelen talep üzerine mahallede altyapısı tamamlanan 2 sokak, parke taşıyla kaplanıyor.

ALANDA İNCELEME YAPILDI

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hummalı şekilde sürdürdüğü çalışma devam eden, Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger ile Eşref Yiğit bugün beraberindeki heyetle alanda incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Başkan Yardımcısı Dülger, "Bugün İhsaniye Mahallemizdeyiz. Mahallemiz İnegöl merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta. Toplam 510 hektarlık alana sahip bir mahalle. Mahallemizin tarihi 1880'li yıllara dayanıyor. Daha önceleri ipek böceği ile geçimini sağlayan mahallemizin şuan büyük kısmı sanayide çalışmakta. Yine kalan kısmı da çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyor. Sanayide çalışanlar da köyde ikamet edip buradan gidip geliyor" dedi.

1500 M2 ALAN PARKE TAŞIYLA KAPLANIYOR

Yapılan çalışma hakkında da bilgi veren Dülger, "Kırsal mahallelerde dönüşümümüz devam ediyor. İnegöl 1065 kilometrekare alana sahip bir şehir. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak şehrin her noktasına, her karesine dokunmaya çalışıyoruz. İhsaniye Mahallemizde de parke taşı uygulamamız devam ediyor. Muhtarımızın gösterdiği alanlarda çalışma yapılıyor. Altyapısı tamamlanmış 2 sokakta parke taşı uygulaması sürüyor. Yapılan çalışma toplam 1500 m2 alanda uygulanıyor. Çalışmanın mahallemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.