Hava Durumu

Bursa İnegöl İstihdam Merkezi: 15 personel alınacak

Bursa İnegöl Belediyesi bünyesindeki İstihdam Merkezi ile firmalar arasında oluşturduğu köprü sayesinde bugüne kadar yüzlerce vatandaşa iş olanağı sağlarken bu halkaya bir yenisini daha ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 20:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa İnegöl İstihdam Merkezi: 15 personel alınacak

İş arayan vatandaşlar ile işçi arayan firmalar arasında köprü olan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, bugüne kadar oluşturduğu işbirlikleri sayesinde yüzlerce vatandaşa iş bulma konusunda ciddi destek sağladı. İnegöl istihdamına katkı sağlayan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, İnegöl AVM'de faaliyet gösteren Tavuk Dünyası firmasına 15 personel alınacağını duyurdu.

SON BAŞVURU 24 HAZİRAN

Tavuk Dünyası firmasına mutfak şefi, salon şefi, mutfak elemanı, garson ve part time garson pozisyonlarında çalıştırılmak üzere 15 personel alınacağını duyuran İstihdam Merkezi, başvuruların 24 Haziran'a kadar doğrudan firmaya yapılması gerektiğini iletti.

İŞÇİ ARAYAN FİRMALARA ÇAĞRI

İnegöl Belediyesi bir yandan iş arayan vatandaşların bilgilerini veri havuzunda toplayıp bir yandan da eleman arayan firmalarla iletişimini sürdürerek doğru işe doğru kişiyi yönlendirme görevi üstleniyor. İş arayan vatandaşlar ve işverenleri buluşturabilmek adına kurulan İstihdam Merkezi, işçi arayan firmalara işbirliği çağrısında bulunarak İnegöl Belediyesi'ne davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.