Hava Durumu

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan Kurban Bayramı mesajı

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Başkan Özkan mesajında, "Başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan Kurban Bayramı mesajı

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kurban Bayramı öncesinde anlamlı bir mesaj yayımladı.

Başkan Özkan mesajında, bayramların birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinleştiği, dargınlıkların unutulduğu çok özel günler olduğunu söyledi. Dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlarda sevgi ve saygının daha fazla ön plana çıktığını belirten Özkan, "İçerisinde pek çok güzelliği barındıran bayramlar asırlardır süregelen en önemli manevi değerlerimizden biridir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, umut, sevgi ile birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günler adeta geçmişten geleceğe bir köprü niteliği taşıyor. Bu bayramda da, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılarak, kaygıların ve sıkıntıların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğimize inanıyorum" dedi.

Bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız

"Yaşadığımız müstesna günlerden biri olan Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz" diyen Başkan Özkan, şöyle devam etti: "Bayramlarımız, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu bu müstesna bayram günlerinde bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, bizi asırlardır olduğu gibi birbirimize sıkıca bağlayan, aşımızı, ekmeğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi paylaştığımız nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.