Hava Durumu

Bursa Karacabey Belediyesi önlemleri arttırdı

Karacabey Belediyesi, kent genelinde kamuya açık olan alanlarla birlikte tüm toplu taşıma araçlarını tek tek dezenfekte ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karacabey Belediyesi önlemleri arttırdı

Virüsün Türkiye'de görülmeye başlamasıyla birlikte teyakkuza geçen ekipler, 3 gündür yoğun bir çaba ile dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdürürken, ekipler çalışmalarına dün gece de devam etti. Karacabey Belediyesi, olayın duyulmasının ardından virüsle alakalı tedbirleri içeren reklam çalışmalarını da şehrin çeşitli yerlerine konumlandırdı. Bu kapsamda camiler, kıraathaneler ve duraklar başta olmak üzere çocuk parklarından tuvaletlere, kafeteryalardan salonlara kadar çeşitli alanlarda çalışmalar aralıksız sürdü.

GECE DE DEVAM ETTİ

Ekipler ilaçlama faaliyetlerine gece de devam etti. Havanın kararmasıyla birlikte servis saatleri sona eren toplu taşıma araçları, belediye hizmet araçları ve taksilerde dezenfekte işlemi gerçekleştirilirken, belediye hizmet yerleşkesi olan Kademe'nin de dezenfektesi yapıldı. Hem araç sahipleri hem de vatandaşlar bu durumdan duydukları memnuniyeti ifade ederken, Karacabey Belediyesi sosyal mecralardan da yapılan çalışmaları güncel olarak paylaşarak, vatandaşların tedirginliklerini gideriyor.

VATANDAŞLARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN

Belediye Başkanı Ali Özkan, konuyla ilgili belediyenin kurumsal sosyal mecralarından yaptığı açıklamada; "Karacabey Belediyesi olarak, koronavirüse karşı önlemlerimizi arttırmış bulunmaktayız. Çok şükür ki ülkemizde ve ilçemizde, herhangi bir salgın durumu yoktur. Ancak 'tedbirli olmakta fayda vardır' düşüncesinden hareketle, ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu tüm alanları dezenfekte etmeye başladık. Bu kapsamda Karacabey'imizde bulunan tüm okullarımız, camilerimiz, pazaryerleri, çocuk parkları, oyun alanları, oturma bankları, otobüs durakları, terminal, toplu taşıma araçları, umumi tuvaletler, kahvehaneler, kafeteryalar, stadyum, spor salonu ve benzeri alanlar, belediyemiz tarafından dezenfekte edilmektedir. Belediyemiz iş başında. Hemşerilerimizin içinin rahat olmasını diler, sağlıklı günler temenni ederim" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.