Hava Durumu

Bursa Karacabey'de 7500 m2 tarla icradan satılık

Bursa Karacabey İcra Dairesi tarafından yapılan duyuruya göre; Karacabey İlçesi'nin Akçasusurluk Mahallesi'nde bulunan 7500 m2 tarla açık artırma ile satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karacabey'de 7500 m2 tarla icradan satılık

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Bursa İli Karacabey İlçesi Akçasusurluk Mahallesi Selam almaz mevkii 145 parsel numarada, 7.500,00 m² alanlı, tamamı Tarla vasfında taşınmaz. Bilirkişiler tarafından yapılan kıymet takdirinde taşınmaza ilişkin bilgilerin ''...Parsel tarla vasfında olup yaklaşık 300.mt güney doğusundan geçen çapraz dereden motopomp ile sulama imkanı olan sulu tarıma elverişli düz konumda, killi-tınlı toprak yapısına sahip arazidir. Parselin doğusu ve kuzeyinde kadastro yoluna cephesi vardır. Parselde genellikle hububat türleri, nohut, soğan, kavun karpuz, domates, biber, yonca, mısır, çeltik gibi ürünlerin yetiştirilmesi ve meyve yetiştiriciliği yapılması mümkündür. Civarda genellikle şeftali ve ceviz bahçeleri vardır. Parselin doğusunda ve kuzeyinde Kadastro yoluna cephesi vardır. Parsel Akçasusurluk Mahallesi yerleşim alanın yaklaşık 300 m güneydoğusunda kalmaktadır.'' şeklinde bildirilmiştir.

2 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Bursa İl, Karacabey İlçe, 147 Parsel, AKÇASUSURLUK Mahalle/Köy, Bursa iİİ Karacabey İlçesi Akçasusurluk Mahallesi Selam almaz mevkii 147 parsel numarada, 9.700,00 m² alanlı, Tarla vasfında tapuya kayıtlı taşınmaz. Bilirkişiler tarafından yapılan kıymet takdirinde taşınmaza ilişkin bilgilerin ''...Parsel tarla vasfında olup yaklaşık 300.mt güney doğusundan geçen çapraz dereden motopomp ile sulama imkanı olan sulu tarıma elverişli düz konumda, killi-tınlı toprak yapısına sahip arazidir. Parselin doğusu ve kuzeyinde kadastro yoluna cephesi vardır. Parselde genellikle hububat türleri, nohut, soğan, kavun karpuz, domates, biber, yonca, mısır, çeltik gibi ürünlerin yetiştirilmesi ve meyve yetiştiriciliği yapılması mümkündür. Civarda genellikle şeftali ve ceviz bahçeleri vardır. Parselin kuzeyinde Kadastro yoluna cephesi vardır. Parsel Akçasusurluk Mahallesi yerleşim alanın yaklaşık 300 m güneydoğusunda kalmaktadır.'' şeklinde bildirilmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.