Hava Durumu

Bursa Karacabey'de davul geleneği devam ediyor

Ramazan ayının en önemli geleneklerinden biri olan davulcular, Karacabey'de alınan önlemler ve belediyenin verdiği izin sayesinde, korona virüsün gölgesinde sahur geleneğini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2020 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2020 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karacabey'de davul geleneği devam ediyor

Karacabey'de davulcular, Ramazan ayında Karacabey Belediyesi'nin aldığı korona virüs önlemleri ve kendilerine verdiği izin sayesinde, sahur geleneklerini devam ettirdi. Vatandaşların da bu yöndeki talebiyle geleneği devam ettiren davulcular, önceki akşam Başkan Ali Özkan'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Onlarca davulun aynı anda çalması ise vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

ÖZKAN'DAN GELENEKLERİ SÜRDÜRDÜKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Ali Özkan da belediyeye gelerek davulcularla bir araya geldi. Özkan burada yaptığı açıklamada, "Hepinize Karacabey halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bizlere bu ortamda dahi fedakârlıktan kaçınmayarak geleneklerimizi yaşattınız. İnşallah bu korona virüsle olan mücadelemiz en kısa zamanda sona erer. Normal hayatımıza geçeriz ve sizlerle de hep birlikte beraber oluruz. Hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.