Hava Durumu

Bursa Karacabey dünya devi Nestlé'nin tercihi oldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede bulunan üretim tesisi içerisinde Medikal Beslenme Ürünleri fabrikası açacak olan Nestlé Türkiye Karacabey Fabrikası Yönetim Ekibi ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2020 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2020 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Karacabey dünya devi Nestlé'nin tercihi oldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede bulunan üretim tesisi içerisinde 250 milyon TL'lik yatırımla, Medikal Beslenme Ürünleri fabrikası açacak olan Nestlé'nin yetkilileri ile bir araya geldi.

Nestlé Türkiye geçtiğimiz günlerde Karacabey'de bulunan üretim tesisi içerisinde Nestlé Health Science iş birimi için Medikal Beslenme Ürünleri fabrikası açacağını duyurmuştu. Bu doğrultuda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Başkan Yardımcıları ile Nestlé'nin Karacabey fabrikasına ziyarette bulundu.

Nestlé Türkiye Karacabey Fabrika Müdürü Adnan Özkıranartlı, Market Proje Müdürü Aslı Saadet Şenses ve İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Bildircin ile bir araya gelen Özkan, Türkiye'de yıllardır faaliyet gösteren Nestlé'nin yeni üretim tesisi için Karacabey'de hazırlıklara başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Firmanın Karacabey'de bulunan üretim tesisi içerisinde Medikal Beslenme Ürünleri fabrikası açmasının oldukça güzel bir gelişme olduğunu ifade eden Özkan, "Bu yatırımdan ciddi anlamda keyif aldık. Böylesine güzel bir projenin ilçemizde hayata geçmesinden dolayı çok mutlu olduk. Karacabey Belediyesi olarak kentimize değer katacak her türlü yatırıma sıcak bakıyoruz ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her zaman yatırımcıların yanındayız ve işlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Yatırımcıların ilçemizi tercih etmesi için de sosyal hayatı güçlendirmeye, bürokratik işlemleri azaltmaya çalışıyoruz" dedi.

Özkan : "Yatırımda ilçemizin tercih edilmesinden mutluyuz"

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs süreci nedeniyle zorlu günlerin yaşandığını ifade eden Başkan Özkan, Nestlé'nin bu ortamda böylesine değerli bir yatırıma imza atmasının oldukça güzel bir gelişme olduğuna dikkat çekti.

Özkan, "Pandemi döneminde böyle bir projeyi hayata geçirmek çok önemli. Dünya genelinde yatırımların durduğu, ekonomilerin daraldığı bir ortamda uluslararası bir yatırımın ilçemizi tercih etmesi gerçekten keyif verici. Yatırımın herkes için hayırlı olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Özkan, 3T formülüyle özetlenen; "Tarım", "Turizm" ve "Teknoloji" öncelikli gelişim faaliyetleri çerçevesinde yol almaya emin adımlarla ilerlediklerini de sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.